divendres, 7 de maig del 2010

Divendres 07 de maig de 2010. Brussel.les


Avui ha estat el primer dia del viatge i com es costum el més estressant.

Ens hem llevat a les 05.30 i el Joan Puntual (raro en ell) ens ha passat a buscar.

Al cap d’una hora i després que les veus femenines del Tom Tom del Joan ens compliquessin l’arribada , hem aparegut a l’aeroport de Girona.

El Joan ens ha deixat i ell jura i perjura que no ha anat a dormir, segur!.

Hem facturat, ens han fet treure les botes al passar el control i puntuals hems agafat l’avió cap a Charleroi.

El vol amb turbulències i un nen magrebí que no parava de plorar, com si sàpigues la nostra feina, curiós.

En arribar autocar cap a la gare du midi (autocars L’elan), i campi qui pugui per agafar-lo. Hem agafat el segon però hi ha gent que amb les maletes a l’autocar els han fet baixar.

De la Gare du midi (on hem comprat el Jump Ticket d’un dia- amb el que pots agafar tots els transports) a la Gare Central i d’ allí a l’hotel que es troba al costat.

Deixem les maletes a l’hotel de cinc estrelles però amb habitació ben petita tot i que decorada amb mobles del S.XIX, i cap a la guerra.

Directament cap al zona de l’atomium, a pujar a les boles, a veure des de dalt l’estadi Heisel(on recordo veure una tragèdia amb el Papa i el Padrí Paco ja fa molts anys per desgràcia)ara per cert porta el nom del rei. D’ allí al Parc Laeken on hem visitat El Palais Royal(on hi ha l’hibernacle reial ique es riguin els andalusos dels d’aquí que aquest és brutal!, la pagoda xina i la cripta real, tots en la zona on el 1958 es va fer l’exposició mundial.

Del lloc fins l’hotel i la resta del dia el circuit clàssic pel centre de la ciutat on hem vist la grand place, el manneken pis, Notre damme de bon Secours, el teatre reial, les galeries Saint Hubert amb un aire a les de Milà, la catedral e Sant Miquel, la torre negra i l’església de Santa Catherine.

De fet el centre es bonic, tot ple de restaurants impressionants.

No entrem amb més detalls perquè estem rebentats, sol dir-vos que el Barça ha passat per damunt dels Russos i que diumenge a veure com me les arreglo per veure la final, és que som collonuts, HO HAVEU VIST!!!!.




Per cert ens ha agradat molt més la nena fent pis(Jeanneke pis) que no pas l’ultrafamós nen. Que amb la pinta que portava avui , tot vestit de taronja feia una pena considerable.es per això que la nena encapçala el bloc.

Haurem d'obrir un grup al facebook del tipus " jo també crec que els Belgues son masclistes perquè sinó no s'entén que tinguin al nen pixant d'emblema".

Fins demà






4 comentaris:

  1. Hola nois,

    vosaltres ja torneu a estar de viatge i nosaltres a casa, davant de la pantalla, la veritat és que ens agrada llegir els vostres blocs, però ja comencem a tenir ganes de canviar els papers!!!!!!.

    Llegint el resum d’ahir hem gaudit especialment recordat la nostra estada a Brussel•les, la pujada a l’Atomium (on algú que jo conec va baixar a peu), la Grand Place (que a mi em va agradar molt, el Manneken pis, que desprès de tant buscar ens va decepcionar, i això que no portava el vestit d’avui????, en definitiva, aquesta vegada seguint el vostre viatge recordarem les nostres aventures.

    Be nois res més, espero que continueu gaudint d’aquest viatge, al menys tant com nosaltres.

    Molt petonets.

    Carme i Josep M.

    ResponElimina
  2. Ja canviarem els papers,

    temps al temps,

    ara disfruteu del blog

    un besito

    ResponElimina
  3. Hola!! des de la Seu, veig que ja torneu ha estar de viatge, ull amb els coffe shops d'Amsterdam, nosaltres ja hi varem estar un finde llarg, us recomano llogar unes bicis, al menys un dia, ja veureu que és una ciutat per anar en bicicleta per tot arreu

    una abraçada

    Albert,Annabel i Bru

    ResponElimina
  4. Que bé que el Bru ja sàpigui que ha de viatjar. Les bicis com diu la pel.li són para el verano, un besito pel nen i la mama, per tu sol un abraçada. Us devem un llibre i una visita amb el regal del naixement.

    ResponElimina