dilluns, 10 de maig del 2010

Dilluns 10 de maig de 2010. Amsterdam

Bon dia pel matí a tots els que es senten campions D’Europa, ja tenim la segona de Basket i això que som tendres sinó en portaríem com a mínim un parell més.
Bé, tornem al viatge avui dia complert a Amsterdam, ens hem llevat pel matí, hem anat a un cafè a esmorzar i cap al museu Van Gogh, dubtàvem entre aquest i el Rijkmuseum però la veritat és que entre l’època daurada de la pintura holandesa o els impressionistes no tenim gaires dubte i per tant hem triat els segons.
El museu consta de tres plantes i un subsòl. La col•lecció invitada era la de Gauguin amb les seves pintures haitianes.
Al museu(14 euros per cap) t’expliquen la història del gran dels Van Gogh , un pintor que va caure en desgràcia i que avui no entendria el perquè d’un museu en el seu nom. Fins i tot va estar ingressat en una clínica psiquiàtrica. El que ens dona la idea del que són els genis.
Del museu cap al camp del millor equip d’Holanda, l’Ajax d’Amsterdam. El viatge en metro es caríssim 2.50 el bitllet senzill de dos zones que hem agafat, però ho fèiem així o no arribàvem. L’Amsterdam arena fou construït el 1993-1996 i és el primer estadi de futbol amb sostre retràctil. Us podríem donar moltes dades però cap de tant interessant com que cada cop que obren o tanquen el sostre és gasten 1000 Euros.
El tour dura una hora, val 10 euros i està molt bé. Demà fan un concert i per tant no hem vist la gespa, en això són més conscients que nosaltres.
De l’estadi a Amsterdam a dinar i en acabat cap a la zona del centre per anar a buscar un vaixell tipus els de Paris per recórrer durant una hora els canals d’Amsterdam, el tour val 8 euros per cap i el vaixell és totalment transparent inclòs el sostre.
En acabar a comprar quatre tonteries (no hem trobat cap pilota de golf pel “burrito”) i a acabar el recorregut pel centre, barri roig, Dam...Demà pel matí si trobem el tren, altre cop cap a Bèlgica.
Amsterdam ens ha agradat més que Brussel•les i la veritat es que per estar-hi una temporada m’adaptaria. Demà ja veurem com va el dia, de moment penso que fins diumenge el barça no ha de guanyar res més, resulta cansat tenir tantes seccions i guanyar-ho tot, la lliga el següent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada